Bine ați venit la York! Gasiti o gama completa de pompe de căldură YKF pentru locuințe

 

Pompă de Căldură Aer-Apă YORK

Utilizarea și adoptarea Pompelor de Căldură Aer-Apă au devenit acum un subiect important în determinarea celei mai bune soluții în ceea ce privește încălzirea locuințelor și furnizarea apei calde.

Creșterea prețurilor la energie, necesitatea unei aprovizionări sigure și constante, împreuna cu nevoia de a reduce semnificativ cantitatea de emisii nocive pe care le generăm (sistemele de încălzire centrală pe gaz sunt una dintre principalele cauze de producție a gazelor cu efect de seră nocive în întreaga lume), sunt factori care au accelerat tranziția către adoptarea Pompelor de căldură aer-apă ca o alternativă curată și durabilă.

La YORK, știm că acesta este un domeniu în care mulți proprietari de locuințe și chiar unii instalatori au nevoie de ajutor și suport pentru a ști că fac alegerile corecte atunci când își selectează produsele și sistemele – și suntem aici să ajutăm.

YORK (unul dintre cei mai mari producători de tehnologie pentru Pompele de căldură din lume), împreună cu rețeaua noastră națională de instalatori aprobați, suntem disponibili pentru a vă oferi confortul și încrederea că faceți alegerile corecte pentru situația dvs.

Vă rugăm să vă alocați timp pentru a răsfoi specificațiile și detaliile de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să ne adresați o anumită întrebare, vă rugăm să luați legătura cu noi.

Pompele de căldură YORK sunt perfecte atât pentru construcțiile noi cât și pentru modernizarea unei proprietăți, astfel încât puteți valorifica viitorul încălzirii și răcirii cu o sursă de energie incredibil de eficientă pe tot parcursul anului.

 

De ce să alegeți o Pompă de căldură YORK?

Fiecare dintre noi devine tot mai conștient de impactul asupra planetei, iar cu emisiile de CO2 și prețurile la energie la cote maxime, începem cu toții să simțim efectele schimbărilor climatice. Proprietarii de locuințe și spații comerciale caută noi modalități de a-și face locuințele și afacerile mai eficiente și mai durabile, iar pentru dezvoltatori, este doar o chestiune de timp înainte să aibă nevoie să furnizeze și să instaleze alternative eco-friendly.

DC Inverter Technology

Încălzirea și răcirea necesară se schimbă pe parcursul anului, iar motoarele tradiționale folosite în pompele de căldură rulează la putere maximă chiar și în timpul funcționării la sarcină parțială. Spre deosebire de produsele tradiționale, Produsele YKF de la YORK folosesc tehnologia DC Inverter, care permite controlul precis al vitezei compresorului, asigurând doar utilizarea energiei necesare, pentru a se potrivi perfect cu sarcina reală

Confort crescut datorită temperaturii constante a apei

Controlul precis al vitezei compresorului asigură menținerea temperaturii apei într-un interval mult mai mic în jurul temperaturii setate, în comparație cu sistemele non-inverter.

Interfață utilizator

Un controler prin cablu cu tastatură tactilă atractivă

Verificarea parametrilor de funcționare în timp real

Lungimea cablului de comunicare personalizabilă până la 150 de metri

Senzor de temperatură integrat

Protocol Modbus și flexibilitate de rețea.

DESPRE YORK :

Brandul american YORK® este lider mondial în implementarea diverselor tehnologii care influențează confortul și calitatea vieții de aproape 150 de ani. Merită subliniat faptul că prima clădire de birouri complet cu aer condiționat din lume, construită în 1924, a fost echipată cu produse YORK®. Până în prezent, produsele marca YORK® sunt prezente în cele mai emblematice clădiri din lume, inclusiv: Tunelul Canalului Mânecii, clădirea Capitoliului din Washington și Empire State Building.

În 2006, marca YORK® a devenit parte a portofoliului de mărci Johnson Controls, un lider global în producția de tehnologii foarte dezvoltate. Datorită acestui fapt, a fost posibilă îmbunătățirea procesului de cercetare și dezvoltare, ceea ce a dus la crearea unei game largi de dispozitive de înaltă calitate destinate uzului casnic. Johnson Controls oferă soluții eficiente și de încredere pentru aproape toate tipurile de clădiri – modernizare și construcții noi, mari și mici, birouri, spitale, hoteluri și multe altele – din întreaga lume.

Compania se concentrează pe satisfacția clienților și a acționarilor, care se reflectă în strategii axate pe dezvoltarea de soluții și clădiri cu cei mai înalți parametri de eficiență energetică. Johnson Controls este un producător și furnizor de sisteme moderne de încălzire, ventilație și aer condiționat ale mărcii YORK®, inclusiv: unități de apă răcită, unități de absorbție, pompe de căldură, ventiloconvector, unități de tratare a aerului, acoperișuri, aer condiționat split, multisplit și VRF. sisteme si aer conditionat de precizie.

Tot ce trebuie să știți despre marca YORK®

  • Încrederea clienților din întreaga lume din 1874.
  • Pompe de căldură eficiente, compacte, silențioase
  • Rețeaua de instalatori și tehnicieni de service autorizați din Romania
  • Oferta completă de pompe de căldură disponibilă imediat

CERTIFICARE

Standardele europene de calitate, ecologie și eficiență ale dispozitivelor YORK sunt confirmate de certificatele Keymark, Eurovent și TUV. Toate pompele de căldură YORK au certificate în vigoare care confirmă conformitatea cu standardele europene și cerințele privind calitatea tehnică, eficiența, standardele ecologice și de siguranță.

Certificarea Keymark este o marcă de calitate voluntară pentru un dispozitiv care certifică conformitatea acestuia cu standardele și liniile directoare de performanță și siguranță (certificare ISO Tip 5). Certificarea se realizează în laboratoare independente și acreditate, ceea ce asigură credibilitatea rezultatelor testelor și fiabilitatea evaluării dispozitivelor din fiecare unghi verificat.

Certificatul Keymark confirmă 3 parametri cheie pentru pompele de căldură:

eficiență – pompa de căldură îndeplinește criteriile de performanță cerute în timpul testării, ceea ce înseamnă utilizarea eficientă a energiei și economii de costuri

siguranță – confirmarea conformității dispozitivului cu standardele de siguranță pentru a asigura protecția utilizatorului și a mediului

calitate – asigură durabilitatea și fiabilitatea dispozitivului, care rezultă din menținerea unor standarde adecvate în timpul producției

Eurovent este o asociație europeană care certifică echipamente HVAC din 1960. Certificatul Eurovent, ca și Keymark, este un certificat voluntar al cărui scop este să marcheze calitatea și eficiența unei pompe de căldură.

Procesul de certificare presupune supunerea dispozitivului la teste și examinări riguroase și precise efectuate în laboratoare independente acreditate de Eurovent, ceea ce asigură fiabilitatea rezultatelor testelor.

Obținerea certificatului Eurovent pentru pompele de căldură YORK este o dovadă a încrederii că dispozitivele noastre respectă standarde înalte de eficiență energetică, siguranță și calitate, ceea ce este crucial pentru protecția mediului și minimizarea costurilor de operare.

Certificatul TUV este un certificat de trecere cu succes a testelor de calitate și siguranță și de îndeplinire a standardelor impuse de TUV legate de producția de pompe de căldură.

Certificat TUV acordat YORK în urma controalelor interne de producție și a inspecțiilor supravegheate ale echipamentelor sub presiune (modulul A2) în conformitate cu Directiva 2014/68/UE.