Post garanție, extra garanție sau asigurare

Echipamentul termic este o investiție costisitoare și esențială pentru confortul și siguranța locuinței sau a spațiului comercial. Deși majoritatea producătorilor oferă o garanție standard pentru produsele lor, mulți clienți sunt interesați să-și protejeze investiția cu o garanție suplimentară.

Există mai multe motive pentru care ar putea fi utilă o astfel de garanție suplimentară. În primul rând, echipamentele termice sunt expuse la uzură și deteriorare în timp, în special dacă sunt utilizate în mod frecvent. O extra garanție poate oferi o protecție suplimentară împotriva defecțiunilor și avariei, astfel încât să puteți obține reparații sau înlocuiri fără costuri adiționale.

În al doilea rând, echipamentele termice pot fi foarte costisitor de reparat sau înlocuit în caz de defecțiune majoră. În unele cazuri, costurile de reparație sau înlocuire depășesc prețul de achiziție al echipamentului. Prin achiziționarea unei post garanții, puteți fi sigur că nu va trebui să suportați aceste costuri mari în cazul unei defecțiuni majore.

Mai mult decât atât, o post garanție, extra garanție sau asigurare, poate fi utilă în cazul în care produsul nu îndeplinește așteptările dvs. sau are probleme de performanță. Cu o garanție suplimentară, puteți obține asistență tehnică și suport în cazul în care întâmpinați probleme cu echipamentul termic.

HEATCO oferă acest nou serviciu pe piața de echipamente din România. Este important de avut în vedere că indiferent cât de mult se încearcă protejarea unui echipament și exploatarea lui în condiții cât mai bune, întotdeauna intervin situații neprevăzute, de exemplu, un vârf de tensiune creat în urma unei furtuni sau un viciu de fabricație care nu s-a manifestat în perioada de garanție a produsului/echipamentului și a cărei reparație costă jumătate sau mai bine din costul unui echipament nou.

O garanție suplimentară reprezintă o investiție valoroasă pentru protejarea echipamentului termic cu un cost infim de numai 1 RON/ZI  în comparație cu costurile enorme de reparare sau înlocuire ale echipamentului.