SERVICE CENTRALE TERMICE MULTIMARCĂ este una din principalele activități pe care o desfășurăm cu foarte multă pasiune și respect față de clienții noștri.

Serviciile de întreținere și reparație a centralelor termice sunt esențiale pentru a menține eficiența și durata de viață a sistemelor de încălzire. Întrucât există o gamă largă de mărci și modele de centrale termice disponibile pe piață, este important să se lucreze cu o companie de service care poate oferi suport pentru diversele tipuri de echipamente. Acesta este motivul pentru care firmele care oferă service pentru centralele termice multimarcă joacă un rol important pentru proprietarii de case și afaceri.

HEATCO este o companie care poate oferi asistență pentru o gamă largă de mărci și modele de centrale termice. În loc să ne concentrăm doar pe o singură marcă de centrale termice, avem experiență în lucrul cu diverse tipuri de echipamente și putem oferi soluții pentru o gamă largă de probleme. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care proprietarii de case sau de afaceri au centrale termice de brand diferit în mai multe zone ale proprietăților lor.

Există numeroase avantaje de a colabora cu o firmă care asigură acest serviciu. În primul rând, oferă o gamă mai largă de servicii în contrast cu un furnizor de servicii specializat pe o singură marcă. De exemplu, un service de centrale termice multimarcă poate oferi servicii de întreținere preventivă, reparații, instalare și modernizare, fără a fi limitat la o anumită marcă/ brand. Acest lucru înseamnă că proprietarii de case și de afaceri pot obține toate serviciile de care au nevoie de la o singură companie, în loc să trebuiască să colaboreze cu mai mulți furnizori de servicii. Mai mult, un furnizor care se poate ocupa la scară largă de orice probleme ar putea apărea cu aparatele și instalațiile termice, aparținând diverselor branduri, poate fi mai convenabil și mai eficient din punctul de vedere al costurilor.

Deoarece avem experiență în lucrul cu o gamă mai largă de echipamente suntem eficienți în efectuarea reparațiilor și a întreținerii instalațiilor termice, chiar și a instalațiilor noi. De asemenea, oferim suport pentru echipamente mai vechi sau mai rare, având un nivel ridicat de expertiză și acces la piese de schimb pentru orice tip de echipamente.