HEATING & COOLING ENGINEERING SRL (HEATCO) este o companie inovatoare în domeniul instalațiilor, înființată în 2019, specializată în oferirea de soluții personalizate pentru orice problemă apărută la echipamentele de încălzire și răcire. Știm cu siguranță că analiza fluidului de lucru dintr-o instalație de încălzire sau răcire este la fel de importantă ca o analiză de sânge pentru un diagnostic corect. De aceea, avem o echipă de specialiști cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu, pregătită să vă ofere servicii profesionale de întreținere și reparații la toate mărcile și modelele de centrale termice (pe combustibil solid, lichid și gaz) și aparate de aer condiționat.

Pe lângă serviciile de întreținere, oferim și piese de schimb pentru fiecare model de centrală și aparat de aer condiționat, pentru a vă asigura că acestea funcționează în cele mai bune condiții. Echipa noastră este pregătită să efectueze mentenanță pe toate sistemele de încălzire și răcire, inclusiv radiatoare, pardoseală caldă și ventiloconvectoare.

Mai mult, venim cu o soluție revoluționară pe piață echipamentelor de încălzire-răcire: posibilitatea de a extinde garanția produselor achiziționate sau de a opta pentru o asigurare care acoperă orice defecțiune apărută în funcționare. Astfel, puteți fi siguri că echipamentele dumneavoastră beneficiază de cele mai bune condiții de funcționare și de protecție împotriva oricăror probleme tehnice. Alegeți HEATING & COOLING ENGINEERING SRL (HEATCO) pentru servicii profesionale de instalare, întreținere și reparații la cele mai înalte standarde!

Solicită o cotație

Spune-ne ce problema are echipamentul tau si noi iti putem trimite o echipa de interventie in cel mai scurt timp. Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site.