HEATING & COOLING ENGINEERING SRL  este o societate infiintata in anul 2019.

Venim in domeniul instalatiilor cu un nou concept de abordare individuala a fiecarei probleme aparute asupra echipamentelor, noi stim sigur ca intr-o instalatie de incalzire sau de racire, a unei locuinte/case este foarte important a se analiza fluidul de lucru, similar ca atunci cand ai nevoie sa faci o analiza de sange pentru un diagnostic corect, prin similitudine putem spune ca fluidul de lucru este sangele unei instalatii. Avem oameni calificati in domeniul instalatiilor cu o experienta de peste 10 ani.

In cadrul echipei noastre efectuam Service – Intretinere la toate marcile si modelele de centrale termice (pe combustibil solid, lighid si gaz), Aparate Aer Conditionat in mod profesional, detinem piese de schimb pentru fiecare model de centrala si aparat de aer conditionat.

Asiguram mentenanta pe toate sistemele de incalzire si racire; radiatoare, pardoseala calda, ventiloconvectoare. Venim cu un nou serviciu pe piata de echipamente de incalzire-racire (centrale termice si aparate de aer conditionat) si anume posibilitatea de a extinde garantia unui produs sau mai bine spus o asigurare care sa acopere orice defectiune care apare in functionare.

Proiecte realizate

Titlu, detalii proiect

Titlu, detalii proiect

Titlu, detalii proiect

Solicita o interventie

Spune-ne ce problema are echipamentul tau si noi iti putem trimite o echipa de interventie in cel mai scurt timp. Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site.

Parteneri si colaboratori